Zonneboiler merken & fabrikanten

Onderstaand kan je een lijst vinden met fabrikanten en merken van zonneboilers. Onderstaande merken* komen in aanmerking voor het aanvragen van premies en subsidies.

Viessmann zonneboilers

Kiest u voor een installatie van Viessmann, dan kiest u voor een toekomstgerichte oplossing en een optimaal samenspel van alle installatieonderdelen. Investeren in zonnetechniek doet bovendien de waarde van uw vastgoed stijgen.

Offerte

Buderus zonneboilers

De zonneboilers van Buderus zijn speciaal ontwikkeld om het maximum te halen uit een Logasol zonne-installatie van Buderus. Voor een nog hoger rendement biedt Buderus de modellen met stratificatieboiler, die het water laag per laag verwarmen.

Offerte

Vaillant zonneboilers

Vaillant een zeer eenvoudig en compleet systeem van zonnepanelen, zonneboiler en regeling aan. Het systeem kan perfect gecombineerd worden met de wand- en vloerketels, op gas of op stookolie.

Offerte

Junkers zonneboilers

Reeds meer dan 100 jaar zorgt Junkers ervoor dat mensen het thuis warm en gezellig hebben. Betrouwbaarheid en veiligheid vormen samen met zuinigheid en respect voor het milieu de voornaamste aandachtspunten bij het ontwerpen van elke Junkers.

Offerte

Bulex zonneboilers

Al meer dan 80 jaar is het Belgische merk Bulex één van de marktleiders in België op het gebied van verwarming en sanitair. Als lid van de Vaillant Group versterken we deze positie. Vandaag de dag bieden we ook eenvoudige oplossingen aan op het gebied van hernieuwbare energieën zoals warmtepompen, zonneboilers en airco.

Offerte

ACV zonneboilers

ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

Offerte

Ariston zonneboilers

Ariston is de wereldwijde expert in waterverwarming en verwarmingsproducten en biedt consumenten over de hele wereld efficiënte Italiaanse topoplossingen aan voor maximaal comfort.

Offerte

ATAG zonneboilers

ATAG onderschrijft het belang om zuinig en duurzaam met energie om te gaan. Eigen research en ontwikkeling hebben geresulteerd in hoogwaardige oplossingen voor warm water.

Offerte

Elco zonneboilers

ELCO biedt haar klanten innovatieve verwarmingsoplossingen voor, verbonden aan een uitvoerig advies, kwaliteitsproducten, geïntegreerde systemen en behoefte-gebaseerde diensten. De oplossingen voor gas, stookolie en hernieuwbare energiebronnen, die op maat gemaakt zijn voor nieuwbouw, renovaties of verbouwingen.

Offerte

De Dietrisch zonneboilers

Zon voor iedereen, zonnesystemen voor elkeen. Zonne-energie is natuurlijk, gratis, onuitputtelijk en schoon. De Dietrisch biedt oplossingen op basis van zonne-energie die zich aan uw behoeften inzake sanitair warm water aanpast.

Offerte

Citrin Solar zonneboilers

De zonne-thermische en opslagspecialist CitrinSolar, gevestigd in Moosburg, Opper-Beieren te Duitland ontwikkelt en produceert al sinds 2002 efficiënte zonnecollectoren en intelligente opslagsystemen voor de productie en opslag van warm water.

Offerte

Meer merken

Enertecho, IZEN, Kingspan, Kloben, Remeha, Riello, Ritter, Rotex, Roth, SIME, Solimpeks, Sonnenkraft, TiSUN, Wolf...

Offerte

* Bovenstaande lijst is een greep uit het aanbod merken dat producten in haar gamma heeft dewelke in aanmerking kunnen komen voor premies en subsidies in België. Vraag steeds raad aan jouw vakman of de producten die hij aanbiedt voldoen om van een premie te kunnen genieten.

Offerte installatie zonneboiler? Klik hier